Lid worden

Oud Okeanos is de vereniging voor oud leden van Okeanos. Lid worden van Oud Okeanos is de perfecte manier om ook na je studententijd betrokken te blijven bij Okeanos! Oud Okeanos organiseert verschillende activiteiten voor haar leden en informeert haar leden ook regelmatig over de laatste ontwikkelingen bij de vereniging. Zo blijf je op een laagdrempelige manier betrokken bij de vereniging en heb je de kans om iedereen nog eens te ontmoeten of samen in een boot te stappen.

Hoe werkt het?
Je wordt lid van Oud Okeanos en betaalt jaarlijks een bedrag aan contributie. Dit contributiebedrag wordt afgeschreven via een automatische incasso. Van deze contributie organiseert Oud Okeanos activiteiten voor haar leden en wordt er gespaard om Okeanos extra financieel te ondersteunen. Het is geen probleem om al lid te worden van Oud Okeanos als je ook nog lid of sociƫteitsbegunstiger bent bij Okeanos.


Ben je op dit moment lid van Okeanos en kun je inloggen met je Okeanos-account?

Je kunt bij de volgende stap inloggen met je Okeanos-account om je aan te melden als lid van Oud Okeanos. Alle benodigde gegevens (naam, e-mailadres, telefoonnummer en IBAN) worden dan gedeeld met Vereniging Oud Okeanos en je hoeft geen machtiging met iDeal te tekenen.

Let op: Wil je een familielidmaatschap afsluiten? Dan kun je geen gebruik maken van deze mogelijkheid en moet je hier 'Nee' invullen.